Alles over uw wijk

De gemeente nodigt iedereen uit om mee te denken over participatie. Hieronder de tekst van de uitnodiging die we ontvingen.

De gemeente werkt aan nieuwe spel -en gedragsregels rond participatie. Oftewel: hoe werken gemeente, inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners met elkaar samen in en voor Leiden.

De afgelopen maanden is intensief contact geweest met allerlei groepen uit de stad om over deze spelregels na te denken. Er is gesproken met jongeren, internationals, ondernemers, wijkverenigingen (ook onze wijkvereniging), experts, raadsleden, ambtenaren en Leidenaren die zich specifiek inzetten voor een inclusief Leiden. Dit heeft geleid tot een allereerste versie van de spel -en gedragsregels participatie die met een vertegenwoordiging van deze groepen tot stand is gekomen.

Graag willen we iedereen vragen zijn of haar mening te geven over deze eerste versie. Dit kan tot en met 6 oktober via het online participatieplatform http://doemee.leiden.nl.

Hierna buigt het college van B&W zich over de stukken en daarna bespreekt de gemeenteraad de spel -en gedragsregels en neemt een besluit.

Hebt u nog vragen of wilt u meer weten, mail dan aan leiden2040@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

Ansar Ahmadali en Floor van Deursen
Afdeling Bestuur en Communicatie
Gemeente Leiden
www.leiden.nl/gemeente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *