Alles over uw wijk
Op 12 april hebben we eindelijk weer overleg gehad met de Gemeente en de Morskring over de aanpassingen van de Dijkstraat. De gemeente presenteerde een nieuw plan. De Dijkstraat wordt in ieder geval ingericht als éénrichtingsweg, van de Lage Morsweg richting de Storm Buysinghstraat. Plus er komen (betere) drempels en een schoolzone van 15 km/u. Zeer waarschijnlijk worden de drie parkeerplaatsen het dichtst bij de Lage Morsweg opgeheven om er een bredere stoep van te kunnen maken, waar dan ook de minicontainers van de Dijkstraat en Calandstraat aangeboden kunnen worden. In het gepresenteerde plan veranderde verder weinig, wat de Morskring jammer vond omdat zij het zo niet veilig genoeg vinden om met de kinderen over de te smalle stoep te lopen. De gemeente moet de definitieve knoop nog doorhakken. We houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *