mrt
20
ma
Werkzaamheden openbare verlichting Vondellaan, Van Baerlestraat en Jacob Catslaan @ Vondellaan, Van Baerlestraat en Jacob Catslaan
mrt 20 – mrt 31 hele dag

De openbare verlichting op de Vondellaan, Van Baerlestraat en Jacob Catslaan is verouderd. Om mogelijke storingen in de toekomst te voorkomen zal de gemeente de oude kabels vervangen.

Van 20-24 maart: Vondellaan op de doorgaande weg ter hoogte van de bushalte
De werkzaamheden starten op maandag 20 maart op de Vondellaan ter hoogte van de bushalte bij de halte “Damlaan”. Verkeersregelaars zullen het verkeer langs het werk begeleiden. De bushalte komt tijdelijk te vervallen. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 24 maart.

Van 27-31 maart: Vondellaan, Jacob Catslaan en Van Baerlestraat
Vanaf 27 maart begint het tweede traject, ook op de Vondellaan maar dan recht voor de huizen aan de even kant, in de Jacob Catslaan en de Van Baerlestraat. Hier is vooral overlast op de voetpaden. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 31 maart.

Voor sommige bewoners betekent dit dat het huisvuil tijdelijk ergens anders aangeboden moet worden en dat een aantal parkeervakken daarvoor worden opgeheven om daar het huisvuil te kunnen aanbieden. Ook zal er geluidsoverlast zijn.

Voor meer informatie, lees de brief van de gemeente met overzichtskaart hier als PDF.
Ook kunt u bellen met: tel. 14 071 – keuze 3 (Beheer)

mrt
27
ma
Stakeholdersoverleg Vondelkwartier
mrt 27 @ 16:00 – 17:00

Onderwerpen die aan bod komen:

 

  • Stand van zaken Motorhuislocatie (ontwikkeld door FSD)
  • Stand van zaken Paviljoen (dat zal komen voor het huidige Teekens & Karstens)
  • Stand van zaken Mercedes-ijshallocatie (ontwikkeld door Westelijke Investment)
  • ROC/gezondheidscentrumlocatie
mrt
28
di
Morsberaad
mrt 28 @ 19:30 – 21:00

Elke 2 maanden vergaderen alle wijk- en belangenverenigingen uit de Hoge en Lage Mors over onderwerpen die ons allemaal raken.

apr
20
do
gesprek Warmtelinq @ ECC Leiden
apr 20 @ 18:30 – 21:00

Eind vorig jaar hielden WarmtelinQ en de provincie Zuid-Holland vier gebiedsgesprekken. Bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden in de omgeving van het project WarmtelinQ waren uitgenodigd. Tijdens de gesprekken hebben zij inzicht gekregen in verschillende belangen van deelnemers. Deze inzichten gebruiken zij bij het bepalen van het definitieve tracé van de transportleiding van Rijswijk naar Leiden.

De afgelopen maanden zijn er weer stappen gezet. De plannen krijgen steeds meer vorm. Ze nodigen u uit voor een nieuwe ronde gebiedsgesprekken. Wil je meer weten meld je dan aan!

Heeft u een vraag?

Neem contact op via info@warmtelinQ.nl.

apr
27
do
Koningsdag 2023 @ Tesselschadestraat
apr 27 hele dag