Alles over uw wijk

Word lid en steun de werkzaamheden en activiteiten van de vereniging; die zijn goed voor de wijk en dus goed voor jou. Kijk maar hier waarom. Leden betalen één keer een contributie van 10,00 euro per persoon. Dus geen jaarlijkse contributie. Je hebt daarmee als lid ook een stem op de Algemene (Leden)Vergadering, die eens per jaar zal plaatsvinden. 

Hoe word je lid?

Wil je je opgeven als lid, kun je met het formulier hiernaast direct de contributie overmaken, waarmee je officieel lid wordt. Als je liever zelf de contributie overmaakt, is dit ons bankrekeningnummer: NL51 RABO 0376 175 419 t.n.v. Wijkvereniging Lage Mors onder vermelding van naam en adres. Als je nog vragen hebt, kun je ons ook een email sturen via ons contactformulier.

Op het moment dat we jouw contributie ontvangen hebben, zorgen we ervoor dat je wordt opgenomen in ons ledenbestand. Ook word je geïnformeerd over alles wat ons als wijkvereniging bezighoudt en ontvang je de uitnodigingen voor onze activiteiten. Wil je vrijwilliger zijn of kun je iets anders voor de vereniging betekenen, kun je dit altijd bij het bestuur melden.

Beëindigen lidmaatschap

Indien je jouw lidmaatschap wilt beëindigen, dan kun je dit kenbaar maken middels onze contactpagina. Het lidmaatschap stopt ook bij verhuizing uit de wijk. Ga je verhuizen uit de wijk? Dan ontvangen we graag een e-mail om je af te melden.

Doneren

Wil je een donatie aan de vereniging doen? Dat kan zeker! Neem contact met ons op via de contactpagina. Of maak direct je donatie over naar bankrekeningnummer: NL51 RABO 0376 175 419 t.n.v. Wijkvereniging Lage Mors onder vermelding van “donatie”.

Ik word graag lid

Totaal: € –