Door lid te worden steunt u de werkzaamheden en activiteiten van de vereniging; die zijn goed voor de wijk en dus goed voor u. Leden betalen één keer een contributie van 10,00 euro per huishouden. Dus geen jaarlijkse contributie. U heeft daarmee als lid ook een stem op de Algemene Leden Vergadering, die eens per jaar zal plaatsvinden. 

Hoe word je lid?

Wil je je opgeven als lid, stuur dan je verzoek via het contactformulier. Wij sturen u dan een inschrijfformulier. Op het moment dat we uw contributie ontvangen hebben, zorgen we er voor dat u wordt opgenomen in ons ledenbestand. Ook wordt u geïnformeerd over alles wat ons als wijkvereniging bezig houdt en ontvangt u de uitnodigingen voor onze activiteiten. Wilt u vrijwilliger zijn of kunt u iets anders voor de vereniging betekenen kunt u dit altijd bij het bestuur melden.

Beëindigen lidmaatschap

Indien u uw lidmaatschap wilt beëindigen dan kunt u dit kenbaar maken middels een e-mail aan wv@wvlagemors.nl. Ook bij verhuizing blijft uw lidmaatschap van kracht, dus wilt u opzeggen: laat het ons weten.

Doneren

Wil u liever geen lid worden, maar een donatie aan de vereniging. Dan kan dit ook. Stuur dan een mail naar: wv@wvlagemors.nl

ik word graag lid