Alles over uw wijk

Leidenaren kunnen op vrijdag 17 maart voor het eerst een gratis babyboom ophalen op de duurzame vergaderlocatie The Field aan het Stationsplein. In samenwerking met Cool Down City worden daar een bomenbox en een bomendepot onthuld. Mensen kunnen hier een babyboom uit de tuin brengen of meenemen. Vanaf volgende week vrijdag worden er wekelijks babybomen uitgedeeld.

Daarmee willen de organisaties Leidenaren aanmoedigen zoveel mogelijk bomen te planten om ’s zomers de stad af te koelen en hittestress te verminderen. De babybomen staan vanaf 15.00 uur klaar in de allereerste Leidse bomenbox op The Field, gesponsord door Urban Reality.

Meer informatie hier: https://sleutelstad.nl/2023/03/09/leidenaren-kunnen-gratis-babybomen-ophalen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *