Alles over uw wijk

24 april heeft het college B&W het kaderbesluit ‘Groene lopers Leiden; Veilige straten, leefbare wijken, schone lucht en een vitale binnenstad’  vastgesteld. Hierin staat dat er in de Lage Mors zogenaamde ‘knip’ komt om sluipverkeer tegen te gaan. Lees hier ook het verslag van de avond. Dit sluipverkeer komt door het autoluw maken van de Leidse binnenstad. Wij hebben al een aantal gesprekken gehad met het team autoluwe binnenstad, omdat we graag willen dat hun plannen aansluiten aan alle andere verkeersplannen in onze wijk. Zoals de herinrichting van de Plesmanlaan, de herinrichting van de Dijkstraat en ons stokpaardje een Vondellaan naar de 30km/u. Wil je zelf meer lezen, kijk dan op de website van de gemeente.

Of kijk naar onze berichten over de autoluwe binnenstad:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *