Alles over uw wijk

Afgelopen februari diende de wijkvereniging, samen met SOSMors, een zienswijze in op het ontwerp bestemmingsplan. Hierin hebben we opmerkingen gegeven waar wij vinden dat het bestemmingsplan moet worden aangepast. De gemeente is nu bezig met de beantwoording van deze opmerkingen en hopelijk het aanpassen van het bestemmingsplan. Hieronder zie je de planning van de beantwoording. Als de raad akkoord gaat met het bestemmingsplan en beantwoording van de opmerkingen wordt het bestemmingsplan vastgesteld. Daarna geldt het nieuwe bestemmingsplan en kan de bouwvergunning worden aangevraagd.

behandelaar datum
College van B&W Voor de zomer 2024
Commissie Stedelijke Ontwikkeling 1 (horen insprekers) 12 september 2024
Commissie Stedelijke Ontwikkeling 2 (inhoudelijke behandeling) 01 oktober 2024
Behandeling in de gemeenteraad 10 oktober 2024

Meer over onze zienswijze lees je hier: https://www.wvlagemors.nl/index.php/2024/01/30/zienswijze-op-bestemmingsplan-vondel-en-de-zwaan/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *